Over mij…

Ik ben Angelique Leijten, geboren in Tilburg, creatieveling en natuurliefhebber.

Na wat omzwervingen woon ik sinds 2022 in het Limburgse dorpje Linne. Hier heb ik de luxe van een eigen atelierruimte, waar ik lekker mijn gang kan gaan met het uitproberen van verschillende technieken en materialen. Het geeft mij ontspanning om mijn fantasie en gedachten de vrije loop te kunnen laten en dit tot uiting te brengen.

Jarenlang werd mijn tijd in beslag genomen door mijn drukke baan. Net iets te veel, want van èchte ontspanning was nog maar weinig over. Mijn creatieve uitingen kwamen daardoor ook op een heel laag pitje te staan.

Na een fikse burn-out besloot ik in 2013 het roer om te gooien. Ik koos voor een deeltijdbaan in de zorg, waardoor ik meer tijd en ruimte kreeg om mijn creativiteit weer aan te wakkeren. Ik volgde gedurende 3 jaar teken- en schilderlessen aan de Kunstacademie in Arendonk(B), gevolgd door een aanvullende opleiding tot wandelcoach. Op 1 september 2017 ben ik gestart met mijn praktijk als creatief wandelcoach.

Door mijn ervaring als verpleegkundige, als psychosociaal hulpverlener en mijn creativiteit te combineren hoop ik anderen te kunnen helpen. Voor informatie over mijn wandelcoachpraktijk kun je kijken op www.wandeljewelcoaching.nl

Mijn doel is om anderen ertoe te brengen om de creativiteit in zichzelf naar boven te halen.

Hiervoor geef ik workshops in verschillende werkvormen zoals:

  • schilderen met acrylverf op doek en andere ondergronden
  • werken met kralen en linten
  • schilderen met verschillenden materialen (mixed media),
  • hergebruiken van glazen potjes en flessen

Deze workshops zijn vooral bedoeld om je te ontspannen, om plezier te hebben en om samen te ontdekken welke creatieve snaar ik in jou kan raken. Creativiteit kan helpen om dichter bij je gevoelswereld te komen. Bovendien verbindt het omdat het gezellig is om samen met anderen te doen.

Ik ben steeds bezig om weer nieuwe activiteiten te verzinnen. Bekijk mijn website verder om voorbeelden hiervan te zien. Momenteel is deze website in opbouw, dus er kan nog wel eens wat veranderen. Regelmatig bezoeken dus!!

Ook als coach gebruik ik allerlei creatieve werkvormen tijdens mijn coachgesprekken, zowel in de buitenlucht tijdens een coachwandeling als binnen in mijn atelier.

Wil je hier meer over weten: bekijk ook mijn website: www.wandeljewelcoaching.nl