Dotpainting

Workshop Dotpainting of stippen zetten… vanaf € 17,50 p.p.

Maak kennis met de oeroude traditie van de Aboriginals! Je leert stap-voor-stap hoe je jouw persoonlijke verhaal om kunt zetten in stippen. Dotpainting is een oer-oude vorm van meditatie en vindt zijn oorsprong bij de Aboriginals. Het werkstuk vertelt het persoonlijke verhaal van de maker. Alleen de maker weet wat de afbeeldingen in het werk betekenen.

Wil jij samen met je vriend(inn)en, collega’s of familie ook een stukje van jouw verhaal omzetten in stippen?

Meld je aan voor een workshop dotpainting en ontdek hoe jij je creatieve snaar aan kunt raken. Alles kan, niets moet… alleen jij weet wat jouw werk betekent….

De mogelijkheden zijn divers. Keuze uit verschillende ondergronden: canvasdoek ± 30 x 30 cm, kiezelstenen (3x), wandtegeltjes 15 x 15 cm (4x) wit of zwart (€ 19,50) of een bloempotje Ø 13 cm met onderschoteltje (€22,50) .
We zijn ongeveer 2,5 à 3 uur bezig. Materiaal (canvasdoek en andere ondergronden, primer, acrylverf etc.), gebruik van gereedschap, drankje (koffie, thee of iets fris) en wat lekkers zijn inbegrepen. Voor minimaal 4 personen.

Ook leuk voor een kinderfeestje en op locatie mogelijk bij meer dan 6 personen. Neem contact op en we maken een afspraak.